Monday
October 21


Beginner Flov
08:00 – 09:15 75 minutes
Meltem

Zen Flov
18:15 – 19:15 60 minutes
Semih

Light Up Meditation
19:30 – 20:00 30 minutes
Lara

All Levels Flov
20:15 – 21:30 75 minutes
Berke

Tuesday
October 22


Sunrise Flov
07:00 – 08:15 75 minutes
Nilüfer

Beginner Flov
18:15 – 19:15 60 minutes
Meltem

Clear Up Meditation
19:30 – 20:00 30 minutes
Reyhan

All Levels Flov
20:15 – 21:30 75 minutes
Yasemin

Wednesday
October 23


Zen Flov
09:15 – 10:30 75 minutes
Seda

All Levels Flov
18:00 – 19:15 75 minutes
Yasemin

Re:Fresh Meditation
19:30 – 20:00 30 minutes
Lara

Beginner Flov
20:15 – 21:30 75 minutes
Meltem

Thursday
October 24


All Levels Flov
18:45 – 20:00 75 minutes
Yasemin

Light Up Meditation
20:15 – 21:00 75 minutes
Lara

Friday
October 25


Beginner Flov
18:45 – 20:00 75 minutes
Nilüfer

Saturday
October 26


Beginner Flov
10:30 – 11:45 75 minutes
Nilüfer

High Vibe Meditation
12:15 – 13:00 75 minutes
Orhan

All Levels Flov
13:30 – 14:45 75 minutes
Seda

Sunday
October 27


Breath Work
12:30 – 13:45 75 minutes
Semih

Power Flov
14:00 – 15:15 75 minutes
Seda